Среща и дискусия с мениджмънта на компанията

Анализ на дейности и обслужване на клиенти

document

Детайлен доклад с конкретни насоки за развитие

Какво представлява SMART програмата?

Нашата Smart програма ще направи пълен преглед на това, как функционира Вашият бизнес. Основният й фокус е работата с клиенти, продуктите и услугите Ви и начинът им на дистрибуция. Продължителността на програмата е различна в зависимост от естеството и мащаба на бизнеса Ви. В рамките на програмата нашият екип от независими бизнес консултанти ще извърши пълен анализ на продуктите и услугите Ви, както и на процесите във фирмата, каналите за продажба, ценообразуването, конкуренцията и други. Екипът ни ще изготви подробен доклад с конкретни предложения за развитие и оптимизация, които да направят Вашата фирма още по-печеливша и успешна. Smart програмата ни е по-достъпен вариант за Вас от детайлен бизнес план, който в определени случаи би се оказал ненужен и твърде скъп за Вашия бизнес.

Какви са основните ползи на SMART програмата?

Обективен, професионален поглед

Разкриване на нови идеи и възможности

Оптимизация и спестяване на ресурси

Искате да ни попитате още нещо за SMART програмата?

… Успяхме да увеличим клиентската си база с над 30% за 1 година

Благодарение на креативността и нестандартния им подход, успяхме да увеличим клиентската си база с над 30% за 1 година, като сключихме и няколко успешни партньорства в Европа и Азия.

Константин Василев
Собственик на Vassilev & Partners Law Firm Ltd.

… Smart for business ни помогнаха да дигитализираме предлагането на нашите продукти

Smart for Business ни помогнаха да дигитализираме предлагането на нашите продукти, като създадоха удобен за клиентите ни уебсайт и развиха продажбите ни посредством социалните мрежи.

Кирил Петров
Управител на NK Tools Ltd.

… Възползвахме се от SMART програмата и останахме доволни от анализа и предложенията за подобрение в работата на фирмата

Възползвахме се от SMART програмата и останахме доволни от анализа и предложенията за подобрение в работата на фирмата. Консултантите на Smart for Business изготвиха независим доклад с конкретни предложения, част от които реализирахме успешно.

Илияна Петкова
Собственик на Ди Ай Консулт ЕООД