Кои сме ние

Нашият екип е съставен от професионалисти с разнообразни познания и опит, чиято основна задача е да подпомогнат Вашия бизнес да реализира максималния си потенциал. Всички наши консултанти имат различен профил и експертиза, което ни дава възможност да покрием широк набор от проекти с различна степен на сложност.

Как работим за Вас

Начинът и методите ни на работа са заимствани от едни от най-успешните бизнес консултанти и ментори в Европа. Всеки наш клиент получава индивидуален подход  и пълна ангажираност от нас с една единствена цел – високи резултати по възможно най-лесния и ефективен начин и с възможно най-оптимална инвестиция.

Нашият опит

Дългогодишният опит на нашия екип е с фирми в десетки сфери на дейност от България и чужбина. Независимо от сферата, в която практикувате ние ще вникнем във всички Ваши продукти, услуги и бизнес процеси и ще Ви предложим конкретни стъпки за развитие, които ще извървим заедно с Вас.

Нашите клиенти

Нашите услуги са предназначени за малките и средни фирми, които имат амбицията постоянно да се развиват, както и за стартиращите такива. Ние не се опитваме да Ви учим да правите бизнеса си, нашата роля е да Ви помогнем Вие да развиете пълния му потенциал и да бъдете още по-успешни.

Как подбираме нашите консултанти

Любомир Алексиев
Управител

Всеки проект е различен и индивидуален. Поради тази причина ние работим с голям брой специалисти, експерти в различни сфери и индустрии – бизнес планиране, мениджмънт, финанси, маркетинг, продажби, дигитални решения, инвестиции и други.

Всеки наш проект се управлява професионално от проектен мениджър, така че работата ни да бъде максимално ефективна и адаптирана спрямо нуждите Ви.

Референции

Членства