Кои сме ние

Нашият екип е съставен от професионалисти с разнообразни познания и опит, чиято основна задача е да подпомогнат Вашия бизнес да реализира максималния си потенциал. От бизнес консултации, маркетинг и продажби до  реклама, дизайн и разработка на уебсайтове и дигитализация – ние можем да създадем Вашата формула за успех!

Как работим за Вас

Начинът и методите ни на работа са заимствани от едни от най-успешните бизнес консултанти и ментори в Европа. Всеки наш клиент получава индивидуален подход  и пълна ангажираност от нас с една единствена цел – високи резултати по възможно най-лесния и ефективен начин и с възможно най-оптимална инвестиция.

Нашият опит

Дългогодишният опит на нашия екип е с фирми в десетки сфери на дейност от България и чужбина. Независимо от сферата, в която практикувате ние ще вникнем във всички Ваши продукти, услуги и бизнес процеси и ще Ви предложим конкретни стъпки за развитие, които ще извървим заедно с Вас.

Нашите клиенти

Нашите услуги са предназначени за малките и средни фирми, които имат амбицията постоянно да се развиват, както и за стартиращите такива. Ние не се опитваме да Ви учим да правите бизнеса си, нашата роля е да Ви помогнем Вие да развиете пълния му потенциал и да бъдете още по-успешни.

Нашият екип

Lyubomir

Любомир Алексиев
Основател, Бизнес Мениджър

Alexandra

Александра Захариева
Основател, Мениджър Дигитализация

Petar

Петър Тодоров
Експерт дигитализация

Lora

Лора Алексиева
Бизнес консултант

Anna

Анна Гълъбова
Експерт маркетинг

Simeon

Симеон Донов
Фотограф

Smart For Business е член на

nbm_bg

… Успяхме да увеличим клиентската си база с над 30% за 1 година

Благодарение на креативността и нестандартния им подход, успяхме да увеличим клиентската си база с над 30% за 1 година, като сключихме и няколко успешни партньорства в Европа и Азия.

Константин Василев
Собственик на Vassilev & Partners Law Firm Ltd.

… Възползвахме се от SMART програмата и останахме доволни от анализа и предложенията за подобрение в работата на фирмата

Възползвахме се от SMART програмата и останахме доволни от анализа и предложенията за подобрение в работата на фирмата. Консултантите на Smart for Business изготвиха независим доклад с конкретни предложения, част от които реализирахме успешно.

Илияна Петкова
Собственик на Ди Ай Консулт ЕООД

… Smart for business ни помогнаха да дигитализираме предлагането на нашите продукти

Smart for Business ни помогнаха да дигитализираме предлагането на нашите продукти, като създадоха удобен за клиентите ни уебсайт и развиха продажбите ни посредством социалните мрежи.

Кирил Петров
Управител на NK Tools Ltd.